21.11.2015 Kutsu perustamiskokoukseen

KUTSU

Joukko Pleikilänviikin rantakiinteistöjen asukkaita ovat ryhtymässä yhteisiin toimenpiteisiin lisääntyneen vesikasvillisuuden ja kaislojen kitkemiseksi sekä vesistön valuma-alueiden, virtaaman, veden laadun ja kalaston kokonaisvaltaiseksi kartoittamiseksi. 

Tässä tarkoituksessa on pienen joukon kesken ideoitu tarpeellisia toimia ja perehdytty jo toiminnassa olevien vastaavaa työtä tekevien vesiensuojeluyhdistysten toimintaan.  Näistä johtopäätöksenä voidaan todeta, että toimintamme tulee perustua asianmukaisesti tehtäviin kartoituksiin ja kunnostustyöhön ryhdyttäessä asiantuntijapalveluihin.  Kyseessä on pitkäjänteinen projekti.

Jotta voimme saada em. kartoituksiin ja muihinkin toimenpiteisiin julkista rahoitusta tulee hankkeeseen saada mukaan laajasti kohdealueemme kiinteistöjä.  Myös joukon järjestäytyminen on välttämätöntä.  Tässä mielessä pidämme informaatiotilaisuuden ja yhdistyksen perustamiskokouksen lauantaina marraskuun 21. päivänä 2015 klo 13.00 Kustavin kunnantalolla.

Tule siis keskustelemaan asiasta ja perustamaan ”Pleikilän vesiensuojeluyhdistystä”.

Tulethan mukaan toimintaamme.

Mielelläni kerron hankkeesta lisää – ota rohkeasti yhteyttä ! 

Pleikilänviikin vesiensuojeluhankkeen puolesta

Jukka Ekuri

jukka.ekuri@kustavi.fi

+358405052400

Ajankohtaista

26.01.2020 - 20:25

Yhdistyksen hallitus antoi keväällä 2019 Kustavin Kivimaan koulun oppilaille ideoitavaksi Vevesille oman logon.

08.09.2019 - 22:59

Vesilinniemen Vesiensuojeluyhdistyksen tavoitteena on edistää vesiensuojelua sekä vesistöjen ja rantojen kunnostusta ja hoitoa.

28.07.2019 - 12:14

Mikä on kasvi on ärviä, entä miten ahvenvita leviää ja voiko rakkolevää muka syödä? Näihinkin kysymyksiin sai moni Kustavin Salessa lauantaina 27.7. poikennut asiantuntevia vastauksia.